sábado, 2 de julio de 2011

TOTES SOM CA REVOLTA! NO A LA CENSURA! Comunicat de l'Assemblea d'Endavant OSAN de Ciutat Vella.

TOTES SOM CA REVOLTA!

NO A LA CENSURA!

Comunicat de l'Assemblea d'Endavant OSAN de Ciutat Vella en relació l'ordre municipal de tancament de Ca Revolta

Novament l'Ajuntament de València torna a carregar contra Ca Revolta, l'històric local de l'esquerra transformadora al barri de Velluters. El 29 de juny la Policia Local feia arribar la resolució de tancament i donava un termini de deu dies per presentar al·legacions.

Davant aquest greu atac contra Ca Revolta, l'Assemblea d'Endavant OSAN de Ciutat Vella vol manifestar el següent:

Ca Revolta ha tingut un paper fonamental en la revitalització de Ciutat Vella i en concret del degradat barri de Velluters. Al llarg dels seus més de deu anys ha contribuït a obrir un barri marginat per l'Ajuntament al conjunt de la ciutat i la comarca de l'Horta. Així doncs, l'acció constant de Ca Revolta ha donat vida al barri i l'ha convertit en un centre de cultura i creació d'alternatives solidàries i participatives. Tot el veïnat de Velluters sap que si Ca Revolta és obligada a tancar es generarà un buit immens en la vida social i cultural del barri.


En aquest sentit, volem ressenyar que Ca Revolta ha estat abanderada d'una cultura lliure al conjunt de la ciutat i en especial al barri de Velluters. Les seues activitats, sense cap ànim de lucre, han donat llum i vida on l'Ajuntament només havia deixat enderrocs. L'exemple palmari de tot això és l'abandó, incendi, enderrocament i conversió en pàrking improvisat del Teatre Princesa. Un espai que el veïnat malda per recuperar i gestionar participativament i que l'Ajuntament manté oblidat.


L'actuació continuada de l'Ajuntament contra Ca Revolta no té altra intencionalitat que acabar amb un focus d'oposició que ha esdevingut tot un referent a la ciutat i al país. És una nova mostra de l'autoritarisme que el Partit Popular (PP) té gravat als seus gens des de la seua creació. El PP a la ciutat de València ha sigut votat per un 36% del cens electoral però es comporta a les institucions com si la seua opció representara al 100% de l'electorat. Utilitza les institucions com si foren el seu cortijo particular, de manera totalitària, inquisitorial contra l'oposició política i social.


Ca Revolta ha sigut epicentre dels moviments populars d'oposició contra la gestió de Rita Barberà, des de Salvem el Botànic fins el Jo no t'espere. Ca Revolta ha estat sempre a l'avantguarda de la lluita contra la corrupció que actualment embruta les institucions valencianes. La crítica, la denúncia, la protesta, és el que el PP no pot assumir. Volen silenciar al carrer allò que fan que RTVV censure als mitjans. En definitiva, el PP pretén que les persones que vivim a la nostra ciutat siguem palmeros de l'alcaldessa o acceptem la mordassa.


Ca Revolta sempre ha sigut exemple de dignitat per a totes les persones que lluitem per fer d'aquest barri i aquesta ciutat un espai habitable. Amb els i les membres de Ca Revolta hem compartit carrers i lluita al cor de la ciutat de València. Per tot això, des de l'Assemblea d'Endavant OSAN de Ciutat Vella volem donar una abraçada solidària als companys i companyes de Ca Revolta i ens posem a la seua disposició per a qualsevol ajuda o suport que necessiten en aquests moments tan durs. Així mateix emplacem a la València rebel a secundar les convocatòries solidàries amb Ca Revolta i així tornar a salvar aquest preciós tresor social de la mordassa que li vol posar el PP.

Contra la censura del PP! Per la llibertat d'expressió!

Totes som Ca Revolta!

Assemblea d'Endavant OSAN de Ciutat Vella

Velluters, 1 de juliol de 2011

0 comentarios:

Publicar un comentario